Taukotilat ja ruokailupaikat riskipaikkoja koronatartunnoille
22.1.2021
Muuttuneen covid-tilanteen vuoksi tiukkoja turvatoimia on edelleen jatkettava. Erityisesti työpaikkojen taukotilat ja muut ruokailupaikat ovat riskialttiita, koska maski otetaan pois ruokailun ajaksi. Uusi varianttivirus on herkästi tarttuva, taukotilojen porrastetusta käytöstä ja riittävistä turvaväleistä (THL-suositus yli 2 m) huolehtiminen on edelleen erittäin tärkeää.
Päivitetty: 22.1.2021
Viimeisimmät uutiset
- SAK:n Eloranta edustajistossa: Taloutemme kestää 10 %:n palkankorotukset21.11.2024
- Valtuusto hyväksyi toiminnan suuntaviivat vuodelle 202521.11.2024
- AKT: Tes-kierroksen kärkenä työhyvinvointi – kun työntekijä voi työssä hyvin, syntyy tuottavuutta20.11.2024
- Ismo Kokko AKT-lehden kolumni: Työhyvinvointi ei ole kustannus15.11.2024
- Industrial Union President Riku Aalto announces ten per cent pay claim13.11.2024
- Industrifackets Riku Aalto: Målet är en löneförhöjning på 10 procent13.11.2024
- Teollisuusliiton Riku Aalto: Palkankorotustavoitteemme on 10 prosenttia13.11.2024
- Hyvä fiilis ja tiukkoja tavoitteita jaostojen yhteiskokouksessa7.11.2024
- Luottamusmiesvaalit syksyllä 20248.11.2024
- AKT:n jaostot kokoontuvat yhteiskokoukseen Vantaalle7.11.2024
Päivitetty: 22.1.2021