Askelviikot haastavat ottamaan askeleen hyvinvoinnille

6.9.2024

Nyt on aika kirjata kalenteriin tulevat Askelviikot ja haastaa työporukka tai perhe mukaan ottamaan askelia hyvinvoinnille!

AKT:n yhteistyökumppani Suomen Työväen Urheiluliitto TUL järjestämä Askelviikot on hyvän mielen liikuntatempaus, joka kannustaa osallistujat tekemään liikuntaa lisääviä valintoja sekä havainnollistaa pienten arjen muutosten vaikutusta vuorokausittaiseen liikuntamäärään. 

Koko oma joukkueesi tai osallistu yksilökisaan

Idea on simppeli: kokoa oma joukkueesi tai ilmoittaudu mukaan yksilökisaan, kirjaa ylös askelmääräsi kahden viikon ajan 9.-22.9. ja ilmoita askeleet Askelviikkojen päättyessä. Leikkimielisen kisan kaikki sarjojen voittajat palkitaan, minkä lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan huikeita arvontapalkintoja!

Askelviikoilla osallistujat keräävät kisaillen askelia työmatkoilla, harrastuksissa tai vaikka kauppareissuilla joukkueina tai yksilöinä kisaten itseään tai toisiaan vastaan. 

Arjen aktiivisuuden lisääminen lähtee isoista ja pienistä teoista – lupauksista lähteä muuttamaan arjen ympäristöä liikkuvammaksi.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä https://tul.fi/tapahtumat/aikuisliikunta/askelviikot/


Päivitetty: 6.9.2024